După victoria surprinzătoare cu 7-2 în deplasarea de la Viitorul Ianca, iar în partida de vineri după amiază avea șansa de a se apropia de zona de play-off dacă câștiga această partidă. CSM Focșani s-a arătat însă o nucă prea tare pentru râmniceni și s-au impus cu 2-1 (2-0). 

CSM Focșani a avut o primă ocazie de a deschide scorul chiar în primul minut și a deschis scorul în minutul 11, după un corner de pe partea dreaptă. Portarul Toader a respins în față mingea trimisă cu capul de Băciuț, iar Robert Bratu a reluat imparabil din 6 metri, 0-1. În minutul 20 gazdele au avut o lovitură liberă periculoasă, dar portarul focșănenilor a reținut, iar în minutul 33 Tigoianu a șutat pe lângă poarta oaspeților. 

În minutul 42 Băciuț a primit o minge în careu și a șutat de la 10 metri ușor lateral stânga, mingea a fost deviată de Ceaușel și a intrat în poarta lui Toader, 0-2.

În minutul 48 Roman a intrat în careul oaspeților și i-a pasat lui Racovițeanu, dar șutul acestuia de la 8 metri a fost blocat de Bratu.

Gazdele au reușit să înscrie abia în minutul 90. Tigoianu a fost faultat în careu și Ricardo Mihalache a marcat din penalty,1-2

CSM Rm. Sărat: Toader – Tîrîlă, Ceaușel, Surugiu, Ignat, Roman, Dogaru, Mihalache, constantinescu, D. Oprea, tigoianu. Au mai jucat: Crețu, Socol, Pașa și Pleșoiu. 

După 8 etape CSM Rm. Sărat este pe locul 6, cu 11 puncte, și așteaptă decizia FRF privind meciul de pe teren propriu cu Dinamo Bacău, când ambulanța nu a ajuns în timp util. În ultima etapă a turului, CSM Rm. Sărat va juca în deplasare, sâmbătă, 23 octombrie, de la ora 15.00, cu Oțelul Galați.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentOțelul Galați a câștigat cu 3-1 pe terenul celor de la Metalul Buzău
Articolul următorGloria Buzău a câștigat cu 29-25 meciul jucat pe teren propriu cu SCM Craiova