Miercuri după amiază, la Râmnicu Sărat, s-a jucat meciul tur din semifinalele barajului de promovare în Liga a 2-a, între CSM Râmnicu Sărat și Foresta Suceava. La capătul unui joc tipic de calificare, încrâncenat, fragmentat, fără prea multe faze de poartă, cele două echipe au încheiat nedecis, 1-1, astfel că soarta calificării va fi decisă în returul de pe Areni, programat sâmbătă, 27 mai, cu începere de la ora 17.30.

În primele minute ale meciului echipa din Suceava a fost ceva mai prezentă în atac, dar prima situație de poartă a aparținut gazdelor, în minutul 14, când după o lovitură liberă bătură de Roman în careu, mingea a fos trimisă de un jucător al gazdelor, cu capul, în centrul careului, dar ioniță a reluat din prima pe lângă poartă.

În minutul 24 Netbai a pătruns în dreapta și a centrat în careu, cu stângul. Mingea l-a lovit în brațul stâng pe Dănuț Oprea, iar arbitrul a acordat penalty în ciuda protestelor jucătorilor de la Râmnicu Sărat. Izuogu Samson Chinwendu a executat și a înscris fără probleme, pe centrul porții. Portarul Toader a sărit în stânga, 0-1 din minutul 27.

Meciul a continuat în aceeași notă, cu multe faulturi și cu mingii aruncate în careu, respinse ușor de apărătorii adverși. 

În minutul 55, la o centrare de pe stânga mingea a ajuns în brațele portarului Niga, însă centralul a văzut un fault la Mihalache, care a căzut în care de lângă Cimbru fără să fie ținut sau împins. Matei Constantinescu a executat pe jos, pe centru, și a marcat pentru 1-1. Portarul Forestei a plonjat în stânga. 

În minutul 68, la o centrare de pe stânga, Surugiu a reluat de la 6 matri, pe colțul scurt, dar pe lângă poartă.

Meciul a continuat în aceeași notă, cu multe faulturi, cu mingii aruncate în careu, dar fără sorții de izbândă, astfel că partida s-a terminat la egalitate, scor 1-1

CSM Râmnicu Sărat: C. Toader – Surugiu, M. Ioniță, Ceaușel, Andr. Ignat, D. Oprea, Bg. Danciu, I. Roman, Mat. Constantinescu, Rich. Mihalache, Socol
Rezerve: Râpeanu – D. Burlacu, Băciuț, Calotă, Cr. Tănase, Tănăsele, C. Ionescu, Legănuț, Codreanu. Antrenor: Marius Tîrîlă

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentAnchetă DNA la Poșta Română – Procurorii au descins la sediul instituției
Articolul următorMotociclist accidentat de o autoutilitară pe Șoseaua Brăilei, la ieșirea din municipiul Buzău