Comuna Cernătești, gazda unei competiții importante. A fost inaugurată noua arenă de fotbal

Duminică, în satul  Aldeni  din comuna Cernatesti s-a desfășurat faza regionala a Cupei Satelor la Fotbal. Pe noul teren de fotbal din comuna, inaugurat cu această ocazie, și-au dat intalnire castigatoarele din judetele Buzau, Braila, Tulcea, Constanta, Galati si Vrancea, impartite in 2 grupe. La eveniment au participat reprezentanti AJF, FRF, AFIR. Oaspeții au fost impresionați atât de primirea făcută de organizatorii de la Cernătești, cât și de calitatea terenului inaugurat.
La Cernătești, într-un decor cuceritor, cele șase câștigătoare de faze județene s-au luptat într-o sărbătoare fotbalistică ce a bucurat comunitatea. Peste 200 de suporteri, părinți ai fetelor și băieților angrenați în competiție, veniți din toate cele 6 județe participante, au creat o atmosferă ce o depășește pe aceea de pe multe stadioane unde joacă seniorii.
Comuna Cumpăna (Constanța) a câștigat turneul regional și alături de Dumbrăvița (Timiș) merge în faza finală care va avea 8 echipe. Câștigătoarea Cupei Satelor U13 va însoți echipa națională în Norvegia, în preliminariile Euro 2020!
Organizatorul turneului regional, Asociația Județeană de Fotbal Arad, a primit prin președintele Adrian Petre delegațiile oaspete, acesta fiind secondat de primarul din Cernătești, Petrache Mîrzea. Asociațiile Județene de Fotbal din Constanța, Galați și Vrancea au fost, la rândul lor, reprezentante prin președinții acestora.
Competiția a coincis cu inaugurarea noului teren de fotbal din Cernătești, care în lunile următoare se va transforma într-o veritabilă bază sportivă modernă, prin construirea unei clădiri pentru vestiare și a unei tribune cu capacitate de 200 de locuri pe scaune.
Articolul precedentScor de tenis, administrat de Gloria la futsal
Articolul următorUn bărbat atîrnă în ștreang, la Podul Mărăcineni