Gloria Buzău este în căutare de antrenor, după ce varianta Adrian Vasile a picat

Varianta Adrian Vasile ca principal pe banca Gloriei a picat. Tehnicianul bucureștean era ca și instalat la Buzău, mai ales după ce la cîrma CSM-ului se anunțase venirea lui Tomas Ryde. Gruparea din capitală nu i-a acceptat, însă, condițiile suedezului, care urma să se instaleze la București împreună cu un staff numeros. Adrian Vasile își va păstra postul de secund la CSM, astfel că Gloria trebuie să-și caute alt antrenor. Deocamdată, însă, toți tehnicienii cu o oarecare cotă au angajamente pe la alte echipe, așa că Romeo Ilie trebuie să analizeze, amănunțit piața, pentru a găsi soluția potrivită. Nu este exclusă nici varianta unui antrenor străin, deși ne-agreată nici de Ilie, nici de conducerea clubului.

Pînă la găsirea noului antrenor, Gloria înregimentează jucătoare după jucătoare. După contingentul de la Rîmnicu Vîlcea, compus din Blazek, Khouildi (cuidi), Pricopi și Petrovici, la Buzău va sosi și Raluca Petruș, una dintre cele mai talentate handbaliste ale noii generații Clujeanca este pariul lui Romeo Ilie, tehnicianul declarînd că centrul de la “U” poate deveni om de bază al naționalei. Gloria va beneficia  din sezonl viitor de serviciul  Denisei Șelever, extrema de la CSM Galați și  a Andreei Taivan, de la Minaur, tot extremă. Ultima a fost componentă a lotului de junioare medaliat cu aur la Campionatul Mondial din 2014, din Macedonia

La Buzău, va mai sosi via Măgura Cisnădie și Oana Apetrei. Pivotul făgărășean a cochetat cu naționala mare a României, evoluînd sub tricolor la Trofeul Carpați, în 2011 și 2012.

Articolul precedentBuzoian ucis în Italia. Suspecții, doi români
Articolul următorCondamnare definitivă pentru un fost consilier local