Prestație ternă a Gloriei, ieri, în meciul cu Timișoara. Bănățenii s-au impus cu 1 la 0

Gloria face încă un pas greșit iar șansele de a ocupa un loc fruntaș în Liga a II-a devin aproape nule. Ieri, elevii lui Ilie Stan au oferit o reprezentație tristă, nereușind să-și creeze nicio ocazie, timp de 90 de minute.

Deși formula trimisă în teren de fostul stelist părea, pe hârtie, una extrem de ofensivă, Gloria s-a mulțumit să domine steril, fără să pericliteze niciun moment poarta apărată de Murariu. În primul mitan, oaspeții, încurajați de câteva zeci de fani, s-au mulțumit să se apere în propria jumătae și să plece pe contraatac, de câte ori s-a ivit ocazia. 

Cinci minute trecuseră de la pauză, când timișorenii au reușit să dea lovitura. Veteranul Mera a reluat cu capul în plasă, imparabil, după o centrare excelentă. Oaspeții puteau să majoreze diferența cinci minute mai târziu, atunci când Axente a ratat după ce scăpase singur cu Stoian.

Chiar și condusă, Gloria nu a reușit să-și creeze nicio situație clară de gol, buzoienii practicând un joc apatic, menit parcă să-i inerveze pe cei 500 de spectatori prezenți la meci. Rezultatul final o trimite pe Gloria undeva la mijlocul clasamentului Ligii a II-a, cu 20 de punte, doar patru peste locurile retrogradabile.

Etapa viitoare, Gloria joacă tot acasă, cu Metaloglobus București. Partida se va disputa de la ora 11, pe Stadionul Crâng.

Articolul precedentUn buzoian, 4 medalii la Campionatul Mondial de Karate din Italia
Articolul următorCea mai slabă prestație a Gloriei Buzău, în acest sezon