Începând cu data de 1 octombrie, buzoienii își vor putea achiziționa biletele de autobuz prin SMS. Mai mult decât atât, călătorii vor avea la dispoziție și bilele de 2 călătorii ce vor costa 4 lei.

Veste bună pentru călătorii Transbuz prea grăbiți să își cumpere  bilete. Aceștia vor avea posibilitatea să cumpere tichete de călătorie prin SMS, fără a mai trece la la ghișeu. Aplicația va fi valabilă pentru un timp limitat, iar controlorul va putea verifica pe un telefon mobil dacă respectivul călător a cumpărat bilet.

Societatea de transport local vine în sprijinul buzoienilor cu o noutate. Călătorii prea grăbiți vor avea posibilitatea să își achiziționeze bilete de călătorie printr-un simplu SMS.

Reprezentanții societății de transport local au și explicat cât de simplu va funcționa aplicația care va fi foarte ușor și de verificat de către controlori.

De asemenea, tot în perioada următoare, societatea de transport local va lansa la ghișeele de vânzare și bilete de două călătorii în valoare de 4 lei.

Articolul precedentRețea de proxeneți, destructurată de polițiștii buzoieni
Articolul următorÎmprumut de 11 milioane de euro, contractat de Primăria Buzău