Meteorologii au anunțat că județul Buzău se află miercuri sub cod galben de vreme severă. Reprezentanții CNAIR au anunțat că sunt pregătiți să intervină.

Cod Galben de ninsori viscolite, depuneri de strat de zăpadă, depuneri de gheaţă şi intensificări susţinute ale vântului în 17 judeţe din estul, centrul, sudul Munteniei, Dobrogea şi din sudul Moldovei
Utilajele CNAIR sunt pregătite să intervină !

În data de 28.11.2018, intervalul orar 02:00 – 20:00 este anunţat cod Cod Galben de ninsori viscolite, depuneri de strat de zăpadă, depuneri de gheaţă şi intensificări susţinute ale vântului în următoarele judeţe ale ţării: Dolj, Olt, Vâlcea, Argeş, Teleorman, Giurgiu, Dâmboviţa, Bucureşti, Prahova, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Constanţa, Tulcea, Vrancea şi Galaţi.

Direcţiile Regionale ale CNAIR sunt pregătite să intervină în aceste zone, cu utilaje şi materiale antiderapante, pentru a preveni apariţia poleiului dar şi pentru a îndepărta zăpada căzută pe carosabil, astfel încât circulaţia rutieră să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă.

CNAIR are încheiate toate contractile necesare activităţii de deszăpezire pentru iarnă 2018 – 2019, utilajele mobilizate în baze, iar drumarii din sunt pregătiţi să intervină prompt acolo unde se impune.

Drumarii roagăparticipanţii la trafic să se informeze înainte de a pleca la drum în legătură cu situaţia meteorologică din zonele pe care urmează să le tranziteze, să aibă maşinile echipate pentru traficul în condiţii de iarnă şi să circule prudent.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/ 264.33.33; 021/ 9360, 0800.800.301, de pe pagina de web: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situaţia Drumurilor Naţionale, de pe pagina de FB https: / /www.facebook.com/cnadnr/ şi de TWITTER, @CNADNR.

Articolul precedentTermen record între proba teoretică și cea practică pentru obținetea permisului auto
Articolul următorHalucinant ! O fetiţă a aflat că ar putea fi executată silit de Spitalul de Urgenţă Buzău