Un şofer grăbit a ajuns cu maşina în cel mai mare rond de la intrarea în Buzău. Maşina în care se aflau două persoane a plonjat câţiva metri în aer şi s-a oprit chiar în mijlocul giratoriului.

Pasagerul le-a declarat poliţiştilor că s-a întors din Germania şi a chemat un amic din Brăila să-l ia de la vamă.   Evenimentul rutier s-a produs la puţin timp după miezul nopţii iar protagonist a fost un tânăr de 22 de ani.

Acesta conducea cu viteză un autoturism cu numere străine iar la un rond de pe drumul naţional dinspre Ploieşti, în loc să vireze la dreapta, şi-a continuat cursa direct în dalele de beton, plonjând câţiva metri în aer.

Maşina a fost avariată serios însă tânărul de la volan a scăpat doar cu o vânătaie la cap, în urma impactului cu parbrizul. Şoferul a fost dus de poliţişti la spital, pentru a analize toxicologice. Dacă se va stabili că a consumat alcool sau droguri, acesta va rămâne fără permis şi va suporta toate pagubele.

În maşina sa se afla încă o persoană, un prieten pe care şoferul îl luase de la graniţă pentru a-l duce acasă, în judeţul Brăila. Potrivit Poliţiei, numai pasagerul a venit din străinătate, mai precis din Germania, dintr-o zonă cu mai puţin de 500 de persoane infectate cu Covid-19. Acesta a declarat a vamă că imediat după sosirea la domiciliu va respecta măsura autoizolării. El a fost lăsat să plece spre casă, iar autorităţile din Brăila au fost anunţate să-l preia în evidenţe.  Dacă va fi testat pozitiv, persoanele care au intrat în contact cu acesta, inclusiv ambulanţierii şi poliţiştii de la serviciul rutier, vor intra sub incidenţa regulilor de securitate sanitară.

Articolul precedentAutocar venit din Anglia, izolat de cetățeni la intrare în Buzău
Articolul următorAPIA a suspendat primirea cererilor unice de plată