Ca urmare a decretării stării de urgență în România, ”conducerea APIA, susținută de MADR, a luat decizia de a suspenda primirea cererilor unice de plată

Din acest motiv, s-a ținut cont și de vârsta unor beneficiari și a fost suspendată activitatea de vizare a carnetelor de rentă viageră, până în data de 4 mai.

Fermierii care erau programați în această perioadă ți care primiseră invitațiile acasă prin poștă, vor fi reprogramați și vor fi anunțați de funcționarii APIA, responsabili de dosarele lor.

De asemenea, APIA a decis și suspendarea unei alte activități, legată de programul de lucru al instituției.

Pentru protecția funcționarilor Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, s-a luat decizia ca, în funcție de numărul mare de ore suplimentare și de concedii neefectuate din anii trecuți, aceștia să nu mai vină la servici o perioadă de timp.

Conducerea APIA Buzău îi asigură pe toți fermierii arondați că le vor fi respectate toate drepturile și că activitatea agenției se va desfășura normal.

Articolul precedentBrăilean care se grăbea să intre în autoizolare, implicat într-un accident produs în apropiere de Buzău
Articolul următorMinistrul Educației, anunț de ultimă oră despre „înghețarea anului școlar”