Buzoianul Bogdan Dinu va boxa cu Jarell Miller pentru titlul mondial WBA 

Schimbare de ultim moment, în calendarul lui Bogdan Dinu. Pugilistul buzoian trebuia să boxeze la Sofia, dar o oferta de nerefuzat l-a determinat să declare forfait în gala de la sud de Dunăre. Bogdan a fost declarat challanger oficial, intr-un meci contând pentru centura WBA, împotriva lui Jarrell Miller.

Inițial, Fred Oquendo fusese numit contenderul oficial, însă portoricanul a refuzat o bursă de 500 000 de dolari, motivând că timpul alocat pregătirii pentru un astfel de meci este prea scurt. Grație palmaresului impecabil, Dinu a primit oferta de a încrucișa mănușile cu Jarrell Miller și a acceptat.

Imediat după ce a fost anunțat că are o șansă la titlul WBA, Bogdan Dinu și-a făcut bagajele și se pregătește să decoleze către America, pentru conferința de presă în care se va anunța afișul pentru meciul care va decide campionul mondial la această versiune.

Presa de peste ocean titrează că meciul dintre Dinu și Miller a fost pus la cale după ce deținătorul centurii, Manuel Charr, a fost depistat pozitiv, în urmă unui test antidrog. Culmea, dacă pugilistul buzoian va deveni campion, ar putea încrucișa mănușile cu Anthony Joshua, pentru unificarea versiunilor IBF, WBA și WBO. Dinu a fost sparring partnerul lui Joshua, înainte de meciul britanicului cu Klitschko

Articolul precedentSe va reamenaja parcarea de la Casa Sindicatelor
Articolul următorMii de candele aprinse la mormintele eroilor