Meciul de box, la categoria grea, dintre boxerul roman Bogdan Dinu (sort metgru - 105,450 kilograme) si boxerul din Tanzania, Awadh Mohamed Tamim (sort alb - 106,750 kilograme), la gala "Campion pentru Romania", desfasurata in pavilionul central al complexului expozitional Romexpo din Bucuresti. Bogdan Dinu a castigat meciul prin K.O., in repriza a patra. 9.07.2011

Pugilistul buzoian Bogdan Dinu va boxa în decembrie, la Budapesta

Bogdan Dinu va urca din nou în ring, după o pauză forțată, de câteva luni. Buzoianul a confirmat că va boxa într-o gală organizată în decembrie, cel mai probabil, la Budapesta. Inițial, pugilistul ar fi vrut să-și facă revenirea în România, însă nu au fost găsite oportunități pentru a organiza o gală care să atragă nume mari din boxul internațional. Lui Dinu i se caută un adversar mai facil, din top 50 mondial, potrivit pentru un meci “de revenire”

Abia din 2020, Dinu va căuta un adversar cu care să boxeze în Statele Unite, eventual cu o centură pe masă. Pe adresa buzoianului au venit oferte pentru meciuri disputate peste ocean, dar Dinu a refuzat, întrucât nu era complet recuperat.

Bogdan Dinu n-a mai urcat în ring din martie, de la meciul împotriva lui Kubrat Pulev

Articolul precedentBuzăul va avea un nou cetățean de onoare. Este un actor celebru
Articolul următorTranșă nouă de vaccinuri atigripale, ajunsă la Buzău