Prins băut la volanul unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare / Poliţiştii au stabilit că şoferul avea permisul suspendat

În seara zilei de 18 septembrie a.c., un echipaj din cadrul Secţiei de poliţie rurală Beceni care acţiona pe DJ 203K a oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe direcţia Cernăteşti – Beceni.

Poliţiştii au constatat că la volanul maşinii se afla un bărbat de 31 de ani din comuna Mărgăriteşti care nu avea asupra sa documetele personale sau ale autovehiculului.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică a fost testat alcoolscopic, aparatul etilotest indicând o concentraţie alcoolică de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că bărbatul figurează cu permisul reţinut iar autovehiculul cu care se deplasa avea un număr fals de înmatriculare.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea a trei infracţiuni la regimul rutier respectiv, conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Articolul precedentCostel Vânătoru, numit director al Băncii de gene
Articolul următorMacedonean accidentat după o traversare neregulamentară