Cei 27.000 de elevi din municipiul Buzău pot învăţa la distanţă pe baza unei platforme de învăţământ educaţional implementată în toate cele 27 de şcoli începând cu luna septembrie 2019, a declarat primarul Constantin Toma.

El a mai spus că platforma de management educaţional a fost implementată în urmă cu trei ani în 14 şcoli şi licee din Buzău şi, datorită succesului, a fost generalizată în septembrie anul trecut în toate cele 27 de şcoli şi licee din municipiu.

„Acest sistem de management educaţional de provenienţă românească a costat municipalitatea circa un milion euro şi permite desfăşurarea on-line a tuturor etapelor procesului de învăţământ, atât predarea materiilor şcolare la distanţă, cât şi ascultarea şi notarea elevilor într-un catalog virtual, dar şi o relaţie directă cu părinţii elevilor”, a mai declarat sursa citată.

Potrivit acestuia, Primăria Buzău va o întâlnire cu toţi directorii şcolilor din municipiu pentru a demara învăţământul la distanţă cu elevii tuturor unităţilor şcolare.

Articolul precedentCoronavirusul închide Muzeul Județean
Articolul următorAcces restricționat la Consiliul Județean Buzău