UPDATE Din pacate, in ciuda eforturilor medicilor, Gheorghe Mircica a decedat in jurul orei 10.00, in urma multiplelor traumatizme suferite.

In accidentul produs vineri dimineara pe DN 1B, in localitatea Istrita, un barbat de 71 de ani a fost grav ranit si transportat in coma la spital. Este vorba despre Gheorghe Mirica. Acesta a fost consilier prezidențial atât pentru Ion Iliescu, cât și pentru Traian Băsescu.

Este originar din Pietroasele unde deține o casă, dar și o podgorie. Deține de asemenea locuințe atât în București, cât și în municipiul Buzau.

Din primele verificări efectuate de politistii rutieri la fata locului a rezultat faptul că un bucurestean de 71 de ani, care circula cu un autoturism pe DN 1B, pe direcţia Buzau catre Ploiesti, pe raza localitatii Istrita de Jos a patruns pe sensul opus de mers şi a intrat in coliziune cu un autotren care circula regulamentar din sens opus. In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului autoturismului, acesta fiind transportat la spital.

In cauza s-a intocmit dosar penal si politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a circumstantelor in care s-a produs evenimentul.

Articolul precedentBuzăul are 21 de produse tradiţionale atestate în Registrul Naţional al Produselor Tradiţionale
Articolul următorMarina Baboi, aur pentru SCM Gloria. Sprintera este dubla campioană balcanică