În ziua de joi, 8 aprilie a.c., polițiștii au depistat doi bănuiți de comiterea unor tentative de furt. Unul dintre bănuiți este un minor de 12 ani.

În data de 08 aprilie a.c. poliţiştii din cadrul Postului de poliție Vâlcelele au identificat principalul bănuit în cazul unei tentative la furt calificat din locuință, respectiv un minor de 12 ani, din Vâlcelele.

În ziua de 08 aprilie a.c., o femeie de 57 de ani, din aceeași localitate, a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că în cursul zilei de 07 aprilie a.c., i-a fost spartă locuinţa, însă nu îi lipsesc bunuri.

În urma cercetărilor poliţiştii au constatat că bănuitul ar fi pătruns în locuință prin forțarea sistemului de închidere, pe timpul cât partea vătămată nu se afla la domiciliu.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea în întregime a activității infracționale a tânărului.

În data de 08 aprilie a.c. poliţiştii din cadrul Secției de poliție Cislău au identificat principalul bănuit în cazul unei tentative la furt calificat din locuință, respectiv un bărbat de 34 ani, din localitatea Calvini.

Un bărbat de 30 de ani din aceeași localitate, a sesizat poliţiştii, în aceeași zi, cu privire la faptul că a fost spartă locuinţa vărului său, însă nu lipsesc bunuri.

În urma cercetărilor poliţiştii au constatat că bănuitul ar fi pătruns în locuință prin forțarea unei ferestre, știind că partea vătămată  este plecată în altă țară.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea în întregime a activității infracționale a bănuitului.

Sursa: Realitatea de Buzau