Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis imagini de pe șantierul tronsonului 1 Buzău – Vadu Pașii al Autostrăzii Buzău – Focșani (A7), unde constructorul român UMB a mobilizat peste 800 de muncitori.

Cele patru loturi dintre Buzău și Focșani pe traseul Autostrăzii Moldovei au stadii de execuție cuprinse între 13 și 15%, iar pe unele tronsoane UMB așterne deja straturile de asfalt, arată Compania de Drumuri care a publicat raportul pentru cea mai avansată secțiune de pe A7. Astfel, cu lucrări începute mai târziu decât Pizzarotti și Trace – Coni (loturile 1 și 2 pe Ploiești – Buzău), constructorul de la  depășește execuția de pe cei 50 de kilometri dintre Ploiești – Mizil – Pietroasele și are toate șansele să deschidă mai devreme cei 82 de kilometri dintre Buzău și Focșani.

Potrivit CNAIR, se execută lucrări de amenajare drumuri acces; Forare, armare și betonare piloți la podul peste râul Buzău; Forare, armare și betonare piloți la pasajul superior peste calea ferată.

„În șantier sunt mobilizați un număr de 849 de muncitori și 252 de utilaje”, au precizat reprezentanții CNAIR.

Imagine

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentJandarmii buzoieni multumesc copiilor care, de ziua lor, le-au umplut inimile de bucurie
Articolul următorLituanianul Aidenas Malasinskas a semnat cu HC Buzău