Cele mai recente achiziții Transbus au sosit la Buzău. Este vorba despre 22 de autobuze second-hand, din Olanda.

Cele mai recente achiziții au sosit, la începutul săptămînii, în curtea societății de transport în comun. Este vorba de 22 de autobuze marca Mercedes, achiziționate din Olanda, în regim second hand. Mastodonții vor deservi atît traseele urbane, cît și noile rute rurale ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Buzău-Mărăcineni. Autobuzele vor ajunge în comunele Gălbinași, Țintești, Smeeni, Stîlpu, Merei, Vernești și Berca.

Cele 24 de autobuze reprezintă, spun cei de la Transbus, un pas înainte, pentru un transport civilizat. Pe lîngă fiabilitatea superioară, ele sunt dotate cu aer condiționat, afișaje electronice și dispun de facilități pentru persoanele cu handicap. Următoarele achiziții vor fi nouă autobuze electrice, acontate de guvern printr-un program european.

Odată cu mărirea flotei, societatea de transport a demarat și un program de selecție și evaluare, pentru a angaja noi șoferi.

Articolul precedentRocada elevilor rămîne bătută în cuie. Elevii de la Eminescu vor învăța la Liceului Tehnologic “Costin Nenițescu”
Articolul următorOctogenar lovit de mașină, în timp ce traversa strada