Gloria a ratat transferul Silviei Navarro, portarul naționalei Spaniei

Silvia Navarro, Katarina Tomasevic sau Elena Utkina au fost doar câteva dintre jucătoarele importante pe care Gloria a încercat să le transfere, pentru a suplini plecarea Petrei Blazek. Din păcate, toate trei au fost convinse să-și prelungească înțelegerile cu grupările la care activau. Din păcate, șansele de a transfera un portar care să se ridice la valoarea lotului existent se diminuează pe zi ce trece, întrucât cele mai multe jucătoare libere de contract și-au găsit deja angajamente.

Silvia Navarro, poate cel mai important nume aflat în shortlistul tehnicienilor buzoieni mai evoluase în România, pentru Oltchim. Se întâmpla în sezonul 2012-2013.

Goalkeeperul iberic este medaliat cu bronz la olimpiada de la Londra. Navarro are în palmares și un bronz la Campionatul Mondial din Brazilia, din 2011.

Programul de pregătire conceput de Ovidiu Mihăilă și Romeo Ilie este dat peste cap și de faptul că multe dintre jucătoarele străine din lotul buzoian sunt obligate să stea în izolare, după ce revin din țările de baștină.