Potrivit primarului Constantin Toma, polițiștii locali au găsit o nouă strategie de a-i arde la buzunar pe cei care încalcă legea, comițând fapte antisociale. Mai exact, o parte dintre polițiștii locali au pus uniforma în cui și au îmbrăcat haine civile, plimbându-se zi și noapte printre buzoieni pentru a-i depista pe răufăcători.

Primăria diversifică paleta de strategii menite să reducă numărul faptelor antisociale produse pe raza municipiului Buzău. Recent, edilul de la Palatul Comunal a dezvăluit un „secret de serviciu”.
De când au adoptat noua strategie, „civilii” de la Poliția Locală sancționează fel de fel de fapte: de la spartul semințelor pe domeniul public până la consumul de alcool și depozitarea gunoiului menajer în locuri interzise.
„E oarecum un secret de serviciu. O parte din polițiștii locali acționează de ceva vreme în civil. E unul din motivele pentru care unii apreciază că sunt mai puțini polițiști locali pe stradă. Uneori e mai ușor așa, cum e cazul celor care scuipă semințe, aruncă ambalaje, consumă alcool și comit fapte antisociale.”, a declarat primarul Constantin Toma în ședința de ieri.
Articolul precedentProducătorii de legume, fructe şi produse tradiţionale, invitați la Toamna Buzoiană
Articolul următorMilitarul buzoian Ciprian Ștefan Polschi, răpus în Kabul, este adus astăzi acasă