Gloria ar putea înregimenta un atacant de la Rapid București

Gloria ar putea înregimenta, cel puțin până la finele sezonului, un atacant de la Rapid. Este vorba de o înțelegere verbală, între șefii din Crâng și cei din Giulești, acord făcut după transferul lui Vali Alexandru la alb-vișinii. Conform discuțiilor dintre cele două cluburi, Gloria ar putea primi împrumut un vârf de atac, pe lângă suma pe care rapidiștii au plătit-o pentru Alexandru. Rămâne, însă, de văzut dacă fotbalistul din Giulești va fi pe placul lui Ilie Stan.

În altă ordine de idei, tehnicianul Gloriei n-a fost deloc mulțumit, atunci când a aflat că va trebui să se dispenseze de serviciile lui Vali Alexandru. Transferul putea fi, însă, împiedicat cu greu, deoarece rapidiștii au plătit direct clauza de reziliere a jucătorului.

Singurul reproș pe care și-l face Ilie Stan este legat de faptul că nu a reușit să mai transfere în vară încă un atacant, care să-i fi făcut de-a lungul turului concurență lui Alexandru.

Deocamdată, Gloria se bazează pe un singur vârf autentic, proaspătul transferat Marian Chică-Roșă. Tânărul striker este însă complet lipsit de experiența ligii a II-a.

Articolul precedentDupă trei zile de verificări, Corpul de Control al ministrului Educatiei a incheiat verificarile la Colegiul Hasdeu
Articolul următorMarcel Ciolacu așteptat astăzi, la alegerile din PSD Argeș!