Primăria Municipiului Buzău a lansat o aplicaţie care, odată instalată pe telefoanele mobile, ajută atât turiştii, cât şi localnicii.

Cu ajutorul aplicaţiei, se pot urmări fluxurile de ştiri, dar în acelaşi timp se găsesc mai uşor obiective turistice, magazine ori restaurante, în oraşul nostru.

Primăria Municipiului Buzău a lansat Buzău City App, o aplicaţie atât pentru turişti, cât şi pentru localnici. Buzău City App promovează cele mai atractive obiective din oraşul Buzău, servicii – cum ar fi hoteluri, pensiuni, restaurante, baruri, magazine precum şi ştirile locale şi calendarul cu evenimente.

Toate punctele de interes conţin detalii precum: imagini, text, adresă, telefon/telefon mobil, adresă de email, website, orar, locaţie pe Google Maps şi opţiuni de navigaţie. Elementele pot fi sortate alfabetic sau după distanţă şi, totodată, se pot folosi opţiuni de filtrare în funcţie de locaţia dorită.

Aplicaţia se poate folosi atât în limba română, cât şi în limba engleză, schimbarea putând fi făcută din menu-ul aplicaţiei.

Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să descarce aplicaţia din Magazin play, după care pot căuta informaţiile dorite. Aplicaţia nu ocupă mult spaţiu în telefon şi este destul de uşor de folosit.

Articolul precedentLucrări importante la podul de la Vadu Pașii: Cel mai probabil etapa finală se va face în primăvara anului viitor
Articolul următorSupercupa României la futsal, disputată la Buzău