Selecționatele AJF Buzău și North Ridding au terminat la egalitate cel de-al doilea meci al grupei intermediare

Cel de-al doilea meci disputat de selecționata AJF Buzău, în cadrul grupei intermediare a Region’s Cup a fost încheiat la egalitate, după ce tricolorii au condus cu 2-0.

Babageanu a deschis scorul, în minutul 33, pentru ca Visteanu să mai puncteze o dată, cu jumătate de oră înainte de finele partidei. Oaspeții au reușit să revină în meci printr-un penalty transformat de Rose, în minutul 79. Englezii au egalat tot din lovitură de pedeapsă, în minutul 97. România, reprezentată de selecționata AJF Buzău, rămîne lidera grupei, cu patru puncte și are prima șansă de a se califica la turneul final.

Din păcate, partida a fost umbrită de accidentarea gravă a marcatorului primului gol al englezilor. Rose s-a accidentat grav, după ce a fost lovit în cap, culmea, de un coechipier. A fost transportat la spital și stabilizat iar medicii sunt optimiști în privința stării sale.

Șeful secției UPU Buzău, medicul Adrian Zoican, a declarat ca în urma intervenției prompte a cadrelor medicale din Spitalul Județean, starea fotbalistului englez s-a ameliorat, pacientul fiind acum stabil hemodinamic și cooperant.”În orice caz conform protocoalelor medicale noi îi vom face și un examen la tomograf tocmai pentru a înlătura orice suspiciune de fractură sau traumă severă la nivel cerebral. Suntem optimiști că fotbalistul își va reveni complet” a mai spus medicul Adrian Zoican.

Articolul precedentAtac dur al primarului Buzăului, Constantin Toma, la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea
Articolul următorȘase localități buzoiene sub monitorizare de pestă porcină