În continuarea cercetărilor privind agresiunea din data de 12 iunie a.c., în care un buzoian, în vârstă de 41 de ani, ar fi fost agresat de către trei persoane, în timp ce se afla în trafic, astăzi, ca urmare a probatoriului administrat, cei trei bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 44 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore pe bază de ordonanță și introduși în Centrul de Reținere și Arest Buzău, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

”Precizăm faptul că în ziua de 12 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Beceni, au fost sesizați prin apel SNUAU 112, de către un buzoian, în vârstă de 41 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în trafic, pe raza localităților Săpoca și Cernătești, ar fi fost agresat de către trei persoane” transmit reprezentanții IPJ Buzău.

Imediat după sesizare, polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru verificarea aspectelor semnalate, stabilind că este vorba despre un conflict încă în desfășurare, cu trei persoane de o parte și apelantul de cealaltă parte. 

Din primele verificari a reieșit că, în urma unui conflict spontan, apelantul de 41 de ani ar fi fost agresat fizic de către trei bărbați, totodată i-ar fi fost provocate și distrugeri la autoturismului personal.

Echipajul care a intervenit la fața locului a despărțit părțile implicate în conflict în vederea consilierii, totodată la fața locului fiind dirijate mai multe echipaje de poliție precum și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale pentru aplanarea și preîntampinarea escaladării conflictului. 

Întrucât, la fața locului, părțile implicate continuau să provoace la reacție conflictuală, polițiștii au preluat apelantul și au hotarat să îl escorteze cu mașina la sediul Poliției în vederea continuarii audierilor. 

Polițiștii au identificat persoanele în cauză, stabilind că este vorba despre trei bărbați cu vârste cuprinse între 27 și 44 de ani, din localitățile Săpoca și Cernătești. 

Imediat după aplanarea conflictului, au fost demarate cercetări în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea și supravegherea Parchetului de pe lăngă Judecătoria Buzău, urmând ca, în funcție de materialul probator administrat, a se stabili cu exactitate delimitarea încadrării juridice a faptelor, în dinamica săvârșirii lor.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentVideo: Activistul buzoian bătut în trafic de trei vânzători de păsări
Articolul următorCulisele Statului Paralel – Ion Mihai Pacepa – Trădător sau erou? – Cât valora viața lui Pacepa pentru Ceaușescu