Cele mai multe vaccinuri anti COVID, din ultimele luni, au fost administrate luni, 18 octombrie, când au fost 726 persoane vaccinate cu prima doză și 62 de persoane cu doza a doua. Acestora li se adăugă buzoienii care au făcut a treia doză de vaccin.

Cei mai mulți dintre vaccinați au optat pentru serul Pfizer, dar și pentru Johnson & Johnson, care se administrează în doză unică.

E îmbucurător că buzoienii au început să meargă la vaccin, spun autoritățile de sănătate publică din județ, care anunță că au în plan ca la finele săptămânii să dea drumul unui nou flux de vaccinare la centrul drive-thru din zona unui centru comercial, acolo unde e cea mai mare aglomerație

În municipiul Buzău sunt două centre de vaccinare. Unul este în clădirea aparținând Primăriei Buzău, de pe Bd. Nicolae Bălcescu nr. 41-43. Aici se vaccinează cu serul: Pfizer, Johnson & Johnson și AstraZeneca. Un alt centru este la Demisol Dispensar, nr. 14 în Cartier Broșteni, nr 3. Aici se vaccinează cu serul: Moderna, Pfizer sau Johnson & Johnson. În afara municipiului Buzău sunt centre de vaccinare în municipiul Rm. Sărat, în orașul Nehoiu, în comunele Vadu Pașii, Vernești, Smeeni, Pârscov și Vintilă Vodă.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentBilanț coronavirus 19 octombrie. Cele mai NEGRE cifre de la începutul pandemiei – aproape 19.000 de cazuri
Articolul următorBariere colectoare de plastic pe râul Buzău