Vedete de cinci stele vor cînta la Buzău, în Decembrie

Festin muzical la Buzău, în luna decembrie. Ieri, firma care se ocupă de organizarea  Târgului de Crăciun și a celorlalte evenimente din luna decembrie a anunțat programul pe zile și lista artiștilor care vor cânta la Buzău.

Târgul de Crăciun din Piața Daciei va fi inaugurat sâmbătă, 1 decembrie 2018, la ora 16.00. Un copil va fi cel care va apăsa butonul prin care se va aprinde iluminatul festiv de pe platou.

De 1 Decembrie, vor urca pe scenă Guess Who, Ansamblul Plăieșii, Olguța Berbec și Nineta Popa. Duminică, pe 2, va cînta JerryCo.

Weekendul următor, pe 7, sunt anunțați Hevito, Dj Project și Mandinga, pentru ca în ziua imediat următoare să vina la Buzău Antonia și Andra Gogan. Duminică, pe 9, vor cînta Viorica Macovei și Nicolae Datcu.

Pînă la finele anului vor mai concerta Lidia Buble și Bosquito, pe 14 și 15 Decembrie, Corina Chiriac, Cătălin Crișan și Carmen Rădulescu, pe 21 și Lora, pe 22. Duminică, 23 Decembrie, vor cînta Mira, Uddi și Sore.

De asemenea, pe 20 Decembrie, odată cu deschiderea Orășelului Copiilor, vor cînta Nadir, Vescan și Nicole Cherry.

 

Articolul precedentIncendiu la o biserică din Scutelnici. Credincioșii, evacuați
Articolul următorMii de buzoieni pe Calea Eroilor de Ziua Națională. Întrega zi, plină de evenimente dedicate Centenarului