Niciun alt candidat, în afara președintelui în funcțiunem, nu s-a înscris pentru șefia Asociației Județene de Fotbal

Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău a stabilit ca şedinţa Adunării Generale Extraordinare să se desfăşoare pe 25 iulie, prilej cu care vor avea loc şi alegerile pentru funcţia de preşedinte şi a reprezentanţilor noului Comitetului Executiv.

Altfel spus, Adrian Petre, actualul şef al fotbalului autohton buzoian îşi pune la bătaie funcţia, însă la cum au decurs lucrurile sub mandatele sale, şi aici ne referim în primul rând la tot ceea ce înseamnă reorganizare în fotbalul judeţean, este greu de crezut că va avea în primul rând un contracandidat. Drept pentru care, lupta se va da cu siguranţă pentru celelalte posturi.

În altă ordine de idei, membri afiliaţi ai Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău sunt convocaţi la Adunarea Generală Extraordinară, programată joi, 25 iulie, de la orele 16.00, la Sala teatrului “George Ciprian” din Buzău.

Persoanele propuse pentru a candida la funcţia de preşedinte şi membru în Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău trebuie să îndeplinească, cumulativ, mai multe condiții. Criteriile de eligibilitate pot fi găsite pe portalul  forului județean.

Articolul precedentBataie cu sabii, la un bar din Buzau
Articolul următorPatru buzoieni de 10, la Bacalaureat