Două persoane au ajuns la spital în urma unui eveniment violent consumat în această seară la restaurantul chinezesc din Buzău

Conflictul s-a consumat în jurul orei 18:00, la localul situat pe strada Alexandru Marghiloman. Protagoniştii scandalului ar fi chiar patronul restaurantului și un vecin al acestuia. Pe fondul unor neînțelegeri preexistente, cei doi au avut astăzi un conflict verbal care însă a degenerat într-o bătaie în toată regula.

De-a lungul timpului, vecinul i-ar fi reproșat cetățeanului chinez că este deranjat de muzica dată prea tare în localul cu pricina. Astăzi însă, după multe vorbe grele, s-a trecut la fapte. La un moment dat patronul restaurantului chinezesc ar fi scos sabia și l-ar fi tăiat la mână pe vecinul său. Revoltați, câțiva apropiați ai bărbatului s-ar fi năpustit asupra chinezului, iar unul dintre acesta l-a lovit cu bâta în cap.

Ambii bărbați ar fi fost transportați la spital, însă viața nu le este pusă în pericol. Polițiștii au ajuns la fața locului și au demarat o anchetă.

Apropiații bărbatului tăiat la mână de chinez au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Buzău pentru audieri.

Articolul precedentMotociclist în stare gravă după ce a fost spulberat de un bolid
Articolul următorAdrian Petre fără adversar, la alegerile pentru șefia AJF