Adolescentul electrocutat în gară este în stare critică

Rudelor lui Alexandru, adolescentul electrocutat în timp ce voia să-și facă un selfie pe un vagon din gara Buzău, nu le-a rămas decât să se roage și să spere. Băiatul se află în stare gravă la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din capitală, cu arsuri pe 70% din suprafața corpului. Medicii îl țin sedat, pentru ca băiatul să nu simtă durerile îngrozitoare.

Adolescentul în vârstă de 16 ani, elev în clasa a zecea la Colegiul Tehnic din Buzău, a suferit arsuri de gradul 3 pe o mare parte a corpului, după ce s-a urcat pe un vagon din gara Buzău şi s-a electrocutat de liniile de înaltă tensiune. Tânărul a fost adus în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean și transportat ulterior cu un elicopter SMURD la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală.

Tânărul a fost aruncat de la înălțimea de trei metri, însă a reușit să le povestească medicilor ce a încercat să facă. Ajuns la spitalul din București, Alexandru a fost ținut numai pe sedative, pentru a nu simți durerile îngrozitoare cauzate de arsuri.

Articolul precedentVideo Incendiu în apropiere de Piața Centrală
Articolul următorAu împușcat ursul !