Trafic dirijat pe DN2E85 în localitatea Costesti, în urma unui accident rutier produs în jurul orei 15.00. Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între 4 autovehicule.

Un autoturism condus pe direcția Buzău către București de către un șofer buzoian în vârstă de 65 de ani și un autoturism, respectiv o autoutilitară care circulau din sens opus, la volanul cărora se aflau un conducător auto  de 59 de ani și unul de 45 de ani, ambii de asemenea din Buzău. În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în autoturismul care o succeda, condus de un șofer de 69 de ani, din Vaslui.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane, șoferul buzoian care se deplasa pe sensul Buzău-București și șoferul autoutilitarei.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Traficul se desfășoară încă dirijat.

Imagine

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentFlorin Cîțu îi întinde o mână lui Ludovic Orban: „Experiența dânsului poate ajuta PNL”
Articolul următorActivităţi informative organizate și desfășurate de poliţiştii de la Biroul pentru Protecţia Animalelor şi reprezentanţii Direcţiei Sanitar-Veterinare Buzău