Accident grav pe DN2E85, impact frontal și pe DN1B. Șase persoane au ajuns la spital, în urma celor două evenimente

Două accidente grave s-au produs, concomitent, pe DN1B și DN2E85. Primul, la intersecția cu Dealul Viei, al doilea, la ieșirea din Gura Cîlnăului, spre Poșta Cîlnău.

Un bărbat de 77 de ani ce se deplasa pe direcția Mizil – Buzău, la volanul unei Dacia Logan, a pătruns pe contrasens, în dreptul intersecției cu Dealul Viei, întrînd în coliziune cu un TIR ce se deplasa din sens, opus. În urma impactului, septuagenarul a fost rănit grav și a fost transportat la spital, în stare de inconștiență. Traficul a fost blocat cîteva zeci de minute, din cauza fragmentelor răspîndite pe carosabil. Debarasarea drumului a fost dificilă și din cauza ploii torențiale.

Concomitent, un al doilea accident s-a produs pe DN2, la ieșire din Gura Cîlnăului. O șoferiță de 23 de ani a  încercat să vireze la stînga, pentru a intra în curtea unei societăți comerciale, fără să se asigure corespunzător, moment în care mașina pe care o conducea a fost lovită de un autoturism  de Vaslui care circula regulamentar, din sens opus. Din impact, au rezultat cinci răniți, șoferița și două pasagere plus alți doi pasageri din mașina de Vaslui. Toți cinci au fost transportați la spital.

 

Articolul precedentAvertizare cod galben de instabilitate atmosferică accentuată și cantităţi de apă însemnate, pentru Buzău și alte șase județe
Articolul următorÎncă un accident rutier, pe DN2E85