Un buzoian şi-a căutat trei zile maşina pe care a uitat unde a parcat-o. În cele din urmă, a mers la poliție, pentru a cere ajutor

De-a râsu-plânsu! Un bărbat din Pătârlagele, venit la oraș să își facă analizele a uitat unde și-a parcat mașina și a crezut că i-a fost furată. Abia după 3 zile i-au găsit-o polițiștii locali staționată pe o stradă din municipiu. Culmea este că deși îi lisea un geam, mașina era intactă cu toate bunurile în interior.

Bărbatul a venit luni la oraș cu gândul să își facă o serie de analize la policlinica Titulescu. Pentru că nu a găsit loc de parcare a tot mers și a ajuns pe o străduță unde și-a lăsat autoturismul. A mers la unitatea spitalicească, iar după ce și-a terminat treaba nu și-a mai găsit niciunde mașina. A crezut că i s-a furat și a anunțat polițiștii locali. Agenții au găsit mașina la 3 zile distanță, exact în locul în care fusese lăsată și l-au anunțat pe proprietar.

În realitate, șoferul uitase unde și-a parcat mașina și oricât a căutat străduța nu a mai găsit-o. A plecat acasă iar când l-au anunțat polițiștii locali a venit înapoi la oraș. Culmea este că deși mașina nu avea geamul de pe partea dreaptă din interior nu a lipsit nimic, nici măcar banii din torpedou.

Și polițiștii locali au fost uimiți de pățania bărbatului dar și de faptul că în atâtea zile nu s-a atins nimeni de mașină.

Bărbatul le-a mulțumit polițiștilor locali pentru faptul că i-au găsit mașina dar în același timp le-a și mărturisit că străzile din municipiul Buzău sunt prea multe pentru el și greu de reținut.

Articolul precedent15 juniori buzoieni, la Athletic Bilbao
Articolul următorUPDATE Accident grav la Căldărușanca. Bilanț: o persoana decedata, una in stare critica si doua ranite grav