A terorizat un sat întreg, a spart numeroase locuințe a fost căutat de polițiști după ce a fugit chiar din mâinile lor, iar după două zile a ajuns la arest. Este isprava unui tânăr de 18 ani din Zorești.

Un tânăr în vârstă de 18 ani, bănuit că a dat mai multe spargeri la locuințele câtorva vârstnici din Zorești, a fost identificat de polițiști, însă a fugit chiar de sub nasul acestora, în urmă cu două zile.

În cele din urmă, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 poliţie rurală Berca l-au găsit și l-au reținut sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni de furt calificat.

Din cercetările efectuate a rezultat că, în perioada 8 – 22 octombrie, în special pe timp de noapte, ar fi comis şapte furturi din locuinţe, cu un prejudiciu a cărui valoare totală a fost estimată la 4000 de lei.

Tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei în vederea luării măsurii arestării preventive.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 poliţie rurală Berca desfăşoară în continuare activităţi pentru clarificarea tuturor aspectelor cauzelor şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

 

Articolul precedentMii de candele aprinse la mormintele eroilor
Articolul următorPremiu de excelență pentru Consiliul Județean Buzău