Viceprimarul liberal-democrat al municipiului Buzău a anunţat, miercuri după-amiază, că demisionează atât din această calitate, cât şi din cea de consilier local

Viceprimarul municipiului Buzău Andrei Neder a demisionat, azi, din funcţia de viceprimar şi din cea de consilier municipal, la începutul şedinţei Consiliului Local. De la începutul săptămânii trecute, Andrei Neder se afla în conflict deschis cu primarul Constantin Toma care, deranjat de unele declaraţii ale lui Neder, i-a retras acestuia atribuţiile de viceprimar, i-a interzis să mai folosească maşina de serviciu şi l-a lăsat fără birou şi secretară.

Demisia lui Neder vine după o perioadă de tensiuni între acesta şi primarul Constantin Toma, după ce primul a făcut în presă o serie de afirmaţii critice la adresa politicilor municipalităţii, al cărei reprezentant a fost

Ca urmare, primarul Toma i-a ridicat lui Neder toate atribuţiunile ce îi fuseseră delegate, dispunând şi mutarea biroului acestuia într-un spaţiu pe care fostul viceprimar l-a considerat impropriu.

Imediat după ce a făcut anunțul în ședința de Consiliu Local, Andrei Neder a părăsit sala, după ce i-a înmînat demisiile sale secretarului Municipiului Buzău.

Articolul precedentÎn week end se schimbă ora. Dormim mai puțin
Articolul următorSteaua București a plecat fără victorie, de la Buzău