Organizatorii pun Drăgaica la dispoziția comercianților. Tîrgul se va ține și sîmbăta

Întrerupt de festivalul Toamna Buzoiană, talciocul revine ,din weekend. Pe același principiu aplicat înainte de festival, comercianții își vor putea expune marfa atât sâmbătă, cât și duminică. Măsura gandită de administrația piețelor nu este una permanentă, organizatorii așteptând feedbackul targovetilor dar și al clienților.

Măsura aplicată de Administrația Piețelor este temporară și, spun organizatorii, vine mai ales în sprijinul celor care vor să-și vîndă marfa la talcioc. Același program a fost instituit și în weekendurile care au precedat Toamna Buzoiană, cu oarecare succes.

Inovația celor de la Piețe Tîrguri și Oboare nu are caracter permanent, deocamdată. Organizatorii așteaptă un feedback mai aprofundat, atît de la comercianți, cît și de la clienți. Cert este că precupeții care aleg să-și vîndă marfa la talcioc au fost încîntați de măsură. În schimb, se așteaptă reacția buzoienilor amatori de chilipiruri. Dacă răspunsul oferit organizatorilor va fi unul general pozitiv, noul program va căpăta statut de permanență

Taxa de intrare în talcioc va rămîne neschimbată, 2 lei.

Articolul precedentAmenzi mari și multe date de polițiștii locali
Articolul următorTânără violată în propria casă de un individ beat