Peste 63 de sancțiuni dictate șoferilor care nu au respectat regulile de staționare

63 de sancțiuni și peste 18 000 lei, suma cumulată a amenzilor aplicate de polițiștii locali într-o singură zi. Angajații Primăriei au sancționat șoferii care nu au respectat regulile de staționare în oraș și limitele impuse vehiculelor de transport marfă.

Sancțiunile au fost aplicate pentru: staționarea autovehiculelor pe pistă de biciclete, situată pe Calea Eroilor, str. Aurel Vlaicu, din municipiul Buzău; staționarea autovehiculelor în zona de acțiune a indicatoarelor “Staționarea interzisă” din zona Al. Industriilor – Casă de pensii Buzău și pe toate arterele de circulaţie din municipiu unde vehiculele de transport marfă a căror masă totală maximă autorizată este mai mare de 7,5 tone, inclusiv a celor cu gabarit depăşit şi a celor care transportă mărfuri şi produse periculoase este interzisă.

Nu s-au bucurat de clemență nici șoferii de TIR care tranzitau municipiul, în loc să folosească rutele ocolitoare.

Circulația  vehiculelor de transport marfă, pe raza municipiului este permisă numai pe unele trasee și cu un grafic orar bine stabilit. Pentru încălcarea conduitei, conducătorii auto pot fi sancționați contravențional  cu 2 puncte de amendă și două de penalizare

Articolul precedentEdili spanioli, la Buzău
Articolul următorTalciocul revine. Se va ține și sîmbăta