28 de oferte au fost depuse de firme de construcții ori asocieri de firme pentru construcția celui de-al doilea tronson al autostrăzii A7, de la Buzău la Focșani. Acesta este împărțit în 4 loturi, pentru fiecare dintre ele fiind interesate între 5 și 8 constructori, care se vor bate să obțină contractul.

Constructorii sunt din România, dar și din Turcia, Italia, Spania sau Grecia.

”Îmbucurător este că nu mai puțin de 28 de firme și asocieri de firme s-au arătat interesate să lucreze la construcția A7 pe acest tronson. Sunt societăți de construcții cu tradiție în lucrări de mare infrastructură din România, Italia, Turcia și Grecia.

În perioada următoare, ofertele vor fi atent analizare de comisiile de evaluare, în vederea atribuirii contractelor de execuție pentru acest tronson al A7. Să sperăm că, după atribuire, contestațiile, care apar inevitabil, vor fi soluționate cât mai repede! Lucrurile se mișcă, iar în curând vom vedea șantierele deschise pe tronsonul Ploiești – Buzău. Posibil ca până la începutul toamnei să înceapă lucrările și pe Buzău – Focșani!”, a scris pe Facebook senatorul PNL Buzău, Vlad Pufu.

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentActivităţi de combatere a indisciplinei în trafic
Articolul următorCristian Rizea anunță APOCALIPSA! Capii rețelei de trafic de droguri și prostituție de lux, băgați în corzi! DECIZIA care-i îngroapă definitiv pe„șmecheri”