Vremea va fi caldă, săptămâna viitoare. Temperaturile maxime vor fi de 23 de grade Celsius, iar cele minime de 5 grade Celsius, după cum spun meteorologii sibieni.
 
Luni, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă, anunță meteorologii. În cursul zilei, cerul va fi temporar noros și local, mai ales în zonele montane se vor semnala ploi ce vor avea și caracter de aversă. Noaptea cerul va deveni variabil și aria ploilor se va restrânge. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări temporare mai ales în sudul județului și la munte, unde rafalele vor atinge 70-80 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 23 de grade, iar cele minime între 8 și 11 grade.
Marți, vremea va fi deosebit de caldă și în general frumoasă în prima parte a zilei. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat ziua, iar noaptea va deveni în general moderat cu intensificări locale, mai ales în sudul județului și la munte, unde rafalele vor depăși 70-80 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 22 de grade, iar cele minime între 8 și 12 grade, cu cele mai coborâte valori în nordul județului.
Miercuri, vremea va fi, de asemenea, caldă pentru această perioadă. Cerul se va acoperi treptat și se vor semnala ploi ce vor avea și caracter de aversă. Izolat la munte cantitățile de apă vor fi mai însemnate cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări locale mai ales la munte și în sudul județului.  Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 20 de grade, iar cele minime între 7 și 9 grade. La munte se va semnala ceață.
Joi, vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros și local, în special la munte va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate la munte și în sudul județului. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 17 grade, iar cele minime între 6 și 8 grade. La munte se va semnala ceață.
Spre sfârșitul săptămânii,  vremea va fi, de asemenea, caldă. Cerul va fi variabil, temporar noros și local  se vor semnala ploi ce vor avea și caracter de aversă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate la munte și în sudul județului. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 19 grade, iar cele minime între 5 și 10 grade. La munte temporar se va semnala ceață.
Articolul precedentÎmprumut de 47 milioane euro, pentru asfaltări
Articolul următorO jurnalistă a descoperit că are cancer la sân, în direct, în timp ce filma cum se desfășoară o mamografie