Pentru Voinţa Limpeziş, campioana Ligii a 4-a din județul Buzău, urmează marea provocare a sezonului, barajul de promovare în Liga a 3-a. Campioana Buzăului va juca sâmbătă, 18 iunie, de la ora 18.00, pe teren propriu, împotriva campioanei județului Vrancea, Victoria Gugeşti, prima manşă a barajului pentru promovarea în Liga a 3-a.

Se anunţă un duel foarte echilibrat, în care formaţia buzoiană, câştigătoare în premieră a titlului judeţean, mizează pe experiența lui Claudiu Ionescu şi speră să obţină un rezultat care să-i dea prima şansă în returul de peste o săp­tămână, de la Gugeşti. Promovarea echipei din Limpeziş ar aduce judeţului Buzău cea de-a treia echipă în fotbalul divizionar C din România, după Metalul şi CSM Rm. Sărat.

Înaintea fluierului de start al meciului, Alexandru Lemnaru, căpitanul echipei Voința Lipeziș, va primi titlul de golgheter al Ligii a 4-a, titlu acordat de președintele Asociației Județene de Fotbal Buzău, Adrian Robert Petre. 38 de goluri a marcat Alexandru Lemnaru în sezonul competițional 2021-2022. 

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentAstăzi începe a 4-a ediție a Festivalului Național Concurs de Muzică Populară „Benone Sinulescu”
Articolul următorUn tânăr de 17 ani, voluntar la ISU Buzău, a salvat viața unei femei în vârstă de 80 de ani