Scumpirile îl afectează și pe liderul PNL. Florin Cîțu spune că a băgat benzină de 300 de lei, ca să facă un drum până la Tulcea. Liberalul le-a spus jurnaliștilor și ce mâncare a cumpărat la ultima masă: paste și sos. 

„Acum doua weekenduri… 300 de lei, nu știu daca am facut plinul. Am facut un drum pana la Tulcea si inapoi”, a răspuns Forin Cîțu la întrebarea presei legată de câr a costat benzina.

Președintele PNL nu a mai spus însă cât a plătit exact pentru cumpărăturile zilnice.

”Am cumparat niste paste.  Nu iau asa de multe lucruri. Paste si sos. A fost doar pentru masa respectiva”, a explicat Cîțu.

Anul trecut, când era premier, Florin Cîțu a dezvăluit că nu știe cât costă o pâine pentru că nu cumpără, nefiind unul dintre produsele de bază folosite în alimentația zilnică.

Premierul Florin Cîțu declara, pe 10 august 2021, nu a știut să spună prețul unei franzele.

Întrebat dacă știe cât costă o franzelă, Cîțu afirma atunci: „Nu pot să vă spun, nu mănânc pâine”.

Deși pâinea este produs de bază în coșul minim, pentru că pe baza consumului din coșul minim este stabilit salariul minim pe economie.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentCatalin Drulă, după votul în Camera Deputaților privind SIIJ: „PSD, PNL și UDMR aruncă justiția în era Dragnea”
Articolul următorPutin a semnat decretul pentru independența regiunilor Donețk și Luhansk: „Rusia și-a îndeplinit toate promisiunile”