Spărgător prins de Polițiștii Locali în timp ce se ascundea sub o mașină

In noaptea de 24/25.10.2018, în jurul orelor 01,30, un echipaj al Poliţiei Locale, din cadrul Serviciului Ordine si Liniste Publica, a observat o persoana care se deplasa din directia str. Alexandru Marghiloman spre str. Obor, iar in momentul in care a fost observat, persoana a incercat sa se sustraga si a fugit pe str Cuza Voda iar pe str. Ion Baiesu in zona Pizza Marina, suspectul a fost imobilizat in timp ce incerca sa se ascunda sub un autoturism parcat.

In urma identificarii s-a constatat ca este vorba despre un barbat in varsta de 51 ani, din com. Balaceanu, jud. Buzau, iar la controlul sumar corporal si asupra bagajului pe care il avea, politistii locali au gasit mai multe bunuri printre care si 2 surubelnite, 2 perechi de manusi si suma de 706 lei (majoritatea in bacnote de 1 leu).

In urma discutiilor purtate cu persoana depistata, acesta a declarat verbal ca in noaptea de 24/25.10.2018, a spart mai multe automate de cafea situate pe str. Bucegi, str. Alexandru Marghiloman, str. Transilvaniei de unde a sustras sume de bani, iar pe str. Obor – Piata Teatrului si bd. Unirii la intersectie cu str. Obor doar a fortat sistemele de inchidere ale automatelor de cafea fara a sustrage bunuri sau valori.

Avand in vedere cele constatate, persoana depistata a fost condusa si predata organelor de cercetare penala.

De asemenea, in data de 24.10.2018, politistii locali din cadrul Serviciului Circulatie si Disciplina Rutiera, au depistat o persoana in varsta de 25 de ani, din municipiul Buzau, care se sustragea cercetarilor pentru anumite fapte, fiind emis pe numele sau mandat de aducere.

Persoana depistata a fost condusa si predata organelor de carecetare penala.

Articolul precedentPartidul Realitatea prinde contur – Gușă: Vom aduce profesioniști
Articolul următorPartidul Realitatea prinde contur – Gușă: Vom aduce profesioniști