Grupare specializată în furturi din TIR-uri, destructurată de polițiștii ilfoveni la Buzău

​Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov au oprit azi noapte în trafic, pe centura municipiului Buzău, trei autovehicule, cu 7 ocupanți, bănuiți că ar fi sustras laptopuri și produse electrocasnice, în valoare de aproximativ 50.000 de euro, dintr-un tir care se deplasa pe ruta București-Chișinău.
​Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Ilfov, sprijiniți de polițiști din cadrul I.P.J. Buzău, au oprit azi noapte în trafic, pe centura orașului Buzău, două autoturisme și o autoutilitară, în care se aflau 7 bărbați, bănuiți de savârșirea infracțiunii de furt calificat.

Persoanele în cauză  ar fi urmărit un tir, care plecase din municipiul București cu destinația Chișinău, iar între orașele Râmnicu Sărat și Focșani, aceștia ar fi pătruns în tir în timp ce acesta se afla în mers și ar fi sustras laptopuri și alte produse electrocasnice.
Gruparea se afla în atenția polițiștilor ilfoveni din luna august a.c., iar prejudiciul estimat în cauză este de aproximativ 50.000 de euro.
Cei șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 27 – 44 de ani, din județele Ilfov și Ialomița, au fost conduși la sediul poliției Ilfov, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.
Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru stabilirea întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciului.
Articolul precedentSancțiune dură pentru elevul care a ironizat profesoara de la Hasdeu
Articolul următorRegal Muzical, în Decembrie ! Johann Strauss Ensemble, dublă reprezentație la Buzău