Un adolescent de 15 ani a fost prins în trafic, plimbându-se cu o mașină furată

Doi tineri teribiliști au furat asta noapte  o mașînă în care fuseseră uitate cheile în contact. Autoturismul se afla parcat în zona Bibliotecii Județene iar cei doi adolescenți, cu vârste de 15 și 19 ani au considerat că este momentul oportun pentru o plimbare. Proprietarul spune că a uitat cheile în autoturism, iar dimineață, când a constatat că mașina lipsește, a mers imediat la poliție.

Autoturismul a fost găsit abandonat pe un trotuar din zona ACR, imediat fiind identificat și unul dintre făptași, un adolescent în vârstă de 15 ani. Acesta a fost reținut de polițiști iar acum este căutat și complicele sau.

Polițiștii de la Criminalistică au luat amprente de pe mașînă și urmează să efectueze cercetări pentru a stabili situația de fapt.

Martorii spun că mașina furată se deplasa haotic prin intersecție, iar în momentul în care a ajuns pe trotuar, un șofer din trafic și-a făcut curaj și i-a luat cheile din contact.

Proprietarul mașinii susține că cei doi tineri l-au mai păgubit, dar, din milă, i-a iertat și nu i-a reclamat la poliție.

Articolul precedentMuncitor la o fabrică din Buzău, mort în chinuri groaznice
Articolul următorS-a stins din viață primarul care a schimbat radical Buzăul