Scene de o violență ieșită din comun, petrecute miercuri seară în spatele fostului cinematograf Dacia din Buzău. Doi tineri se iau la bătaie, iar unul dintre ei este lovit cu pumnul atât de tare, încât se prăbușește pe asfalt și, pentru câteva clipe, rămâne inconștient.

Disputa dintre cei doi elevi de clasa a douăsprezecea ar fi pornit de la o fată. Unul dintre băieți și-ar fi arătat simpatia față de prietena celuilalt, făcându-l pe cel din urmă gelos și extrem de violent.

În filmarea care surprinde doar o parte a conflictului se poate observa cum tânărul rănit în sentimente îi aplică celuilalt un pumn în figură, trimițându-l la instantaneu la sol. Băiatul se lovește puternic cu capul de asfalt și, pentru câteva secunde, rămâne inconștient.

Agresorul nu se mulțumește însă doar cu atât. Deși băiatul zace întins pe asfalt, acesta îi aplică vreo câteva picioare în cap, moment în care cei prezenți intervin.

Între timp, polițiștii i-au identificat pe cei doi protagoniști, numele lor nefiind făcute încă publice. Cel mai probabil, deși scena s-a petrecut în afara orelor de curs, împotriva tinerilor vor fi aplicate măsuri punitive drastice.

Articolul precedentDe la Buzău, la mondialele nipone
Articolul următorPrima ţară care face acest pas. Introduce în învăţământul primar o disciplină obligatorie despre schimbările climatice