Gloria continuă parcursul bun în Liga Florilor, cu o victorie împotriva celor de la CSM Slatina

Încă o victorie de senzație, pentru elevele duo-ului Dumitru Musi – Romeo Ilie. Ieri, în Sala Sporturilor Romeo Iamandi, buzoiencele su reușit să se impună clar, în meciul cu CSM Slatina.

După o prima repriză urmărită de asistență cu sufletul la gură, mitan în care s-a mers cap la cap pe tot parcursul celor 30 de minute, Gloria intră la vestiare cu un avantaj fragil, de numai două goluri (13 -11)

Momentul cheie al meciului a fost începutul reprizei secunde, când Gloria a reușit să înscrie de patru ori, fără să primească gol. Buzoiencele au reușit să profite de toate greșelile oaspetelor și s-au desprins, către final, la o diferența de 10 goluri. La final, tabela arată un concludent 28 -20

De remarcat asistență numeroasă, în Sala Sporturilor, în ciuda orei destul de matinale. Aproape 1000 de buzoieni au venit să încurajeze echipa, în ciuda începutului ezitant de sezon.

Grație victoriei de ieri, Gloria ocupă un onorant loc 5, în fața unor echipe mult mai titrate, din handbalul românesc. Etapă viitoare programează o deplasare la Bistrița, pentru meciul cu omologa Gloria, din localitate.

Articolul precedentReferendumul, la bilanț. 23,8% dintre buzoieni, prezenți la urne
Articolul următorAccident mortal, la Racoviteni. Un autoturism a acroșat o căruță