Verdict crimă, la Tăbărăsti. Femeia găsită fără viaţă sub un morman de corzi de viţă de vie a fost ucisă

Polițiștii buzoieni sunt în alertă, după descoperirea unui cadavru abandonat pe un câmp situat în localitatea Tăbărăști.

În urmă cu puțin timp a sosit rezultatul necropsiei în cazul femeii găsite moarte pe un câmp, la ieșirea din satul Tăbărăști. Legiștii au confirmat faptul că trupul îi aparține Auricăi Anghel, o femei de 45 de ani, din Tăbărăști, moartea fiind violentă.

Deși trupul se afla într-o stare avansată de putrefacție, medicii legiști au putut stabili că decesul femeii s-a produs în urma multiplelor lovituri produse cu un obiect rămas deocamdată necunoscut.

Nu este exclus ca femeia să fi fost înjunghiată sau ucisă în bătaie, după care trupul să-i fi fost abandonat pe câmp, departe de drum.

După rezultatul necropsiei, care arată că moartea femeii a fost violentă, cazul se complică. În acest moment, oamenii legii au de a face cu un criminal care a reușit să își ascundă fapta preț de aproape o lună, punându-i pe jar pe anchetatori.

Primii suspecți vor fi, probabil, din rândul apropiaților și nu este exclus ca la audieri să fie adus și concubinul său, Marian C.

Dosarul de omor este instrumentat de procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Articolul precedentInaugurare cu fast, a Monumentului Aviației și Parașutiștilor
Articolul următorUn nou cutremur înregistrat în județul Buzău