Caravana Patrioți în Europa, organizată de AUR pentru prezentarea candidaților la alegerile din 9 iunie, cele europarlamentare și cele locale, comasate de frica AUR, a ajuns luni, 27 mai, în județul Buzău.

Valentin Roman, coordonator AUR Buzău și candidat pentru CJ Buzău, le-a reamintit celor prezenți că în Buzău se fac presiuni imense și încercări de intimidare a celor de la AUR.

“Am colegi care îmi povestesc. Știu ce se întâmplă. Știu că sunteți sunați de primari, știu că sunteți șicanați, știu că aceia dintre voi care aveți mici afaceri sunteți amenințați. Dar ce o să vă facă dacă o să fiți mii de oameni care vă veți ridica împotriva lor? Pot închide firma unuia. Pot să strice rostul altuia. Dar când ai o masă critică de oameni dispuși să se unească, și să lupte pentru un crez comun, vor ajunge ei celor cărora le va fi frică. Primul pas către o schimbare este să renunțăm la frică și să nu mai așteptăm să facă altul în locul nostru. Binele nu este ceva care izvorăște din pământ sau pică din cer. Am încredere că putem da un semnal de aici că lucrurile se pot schimba. Vă rog să transmiteți în comunitățile voastre mesajul clar, că pe 9 iunie, pe 5 buletine de vot,trebuie ștampilat AUR, ca singură soluție viabilă pentru România”, a spus Valentin Roman.

Material realizat de S.C. DGI MULTIMEDIA DESIGN S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor – Alianța AUR, CMF 41240016

Sursa: Realitatea din AUR

Articolul precedentDeputatul Sorin Muncaciu: În imnul nostru stă scris “Acum ori niciodată”
Articolul următorStan Mustață, victima Statului Paralel: Cum a fost executat judecătorul care nu a cedat în fața lui Coldea