Cel mai mare centru comercial din Buzău a anunțat că de luni își va reduce programul la 8 ore.

Shopping City Buzău va funcționa doar între orele 12.00 și 20.00 dar hipermarketul și farmaciile din centrul comercial  va avea program normal.

„In contextul actual, reprezentanții Shopping City Buzau se alatura demersului autoritaților de a identifica și implementa soluții ce pot preveni raspandirea noului virus Covid-19”, se arata intr-un comunicat de presa al centrului comercial buzoian.

 Astfel, incepand de luni, 16 martie, Shopping City Buzau iși va ajusta programul de funcționare. Acesta va fi deschis in intervalul 12.00-20.00, cu excepția hipermarket-ului și a farmaciilor, care vor funcționa dupa programul normal.

 „Cautam, alaturi de chiriașii noștri, cele mai bune soluții pentru a gestiona aceasta provocare”, se mai arată în comunicatul de presă.

De altfel, reprezentanții centrului comercial au montat dispersere pentru dezinfectarea mâinilor și a fost crescută frecvența acțiunilor de dezinfectare și igienizare a suprafețelor

Articolul precedentRaed Arafat, la Realitatea PLUS: Putem intra în scenariul 3 în scurt timp. Clar ne așteptăm la creșterea bilanțului COVID-19
Articolul următorMinihotelul de la Stadionul Gloria, spațiu de carantină