Un buzoian a fost trimis în judecată după ce a furat odorizante de toaletă

Un recidivist de 47 de ani, cu domiciliul în judeţul Buzău, va trebui să le explice magistraţilor de la Judectoria Focşani cum a reușit să fure mai multe odorizante de WC dintr-un market, situat pe raza municipiului Focşani.

Bărbatul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, acuzat fiind de săvârşirea infracţiunii de furt. Poate că nu ar mai fi ajuns în instanţă să dea socoteală pentru cele câteva odorizante pe care le-a ascuns pe sub haine dacă nu ar fi fost recidivist!

Anchetatorii au stabilit că în luna septembrie a anului trecut, bărbatul a mers la un market şi în timp ce se plimba printre rafturi a luat de pe acestea şase odorizante pentru WC şi le-a băgat la brâu, pe sub haine. Ca să nu pară că a intrat şi nu a cumpărat nimic, el a pus mâna şi pe o sticlă cu apă. S-a oprit la casa de marcat, a achitat apa şi a plecat. Ceea ce nu a ştiut el a fost că momentul sustragerii odorizantelor fusese înregistrat de camerele de supraveghere, iar după ce a trecut de casă a fost oprit de agentul de securitate al magazinului care l-a luat la întrebări. Totodată, a fost sesizată şi poliţia, oamenii legii ajungând la faţa locului.

Inculpatul nu a negat comiterea faptei, iar bunurile sustrase, în valoare de 141,54 lei, au fost recuperate şi înapoiate părţii vătămate. Din discuţiile purtate de anchetatori cu bărbatul a reişit că acesta nu a sustras odorizantele pentru a-şi împrospăta mirosul din baie, ci pentru a le vinde şi a face astfel rost de bani pe care să-i folosească în achiziţionarea altor produse, cei îi erau  necesare.

Articolul precedentAutoritățile sanitare, în alertă. Au fost confirmate încă 6 cazuri de rujeolă
Articolul următorAcvariu pentru vizitarea bebelușilor, la Maternitatea Buzău