A trecut un an de când Valentina Nica, o tânără din Buzău, a fost găsită moartă în apartamentul incendiat. Autorul crimei, Cosmin Dan, fostul ei iubit, a fost condamnat în primă instanţă, de Tribunalul Buzău, la 24 de ani de închisoare.

Tânăra ucisă de fostul iubit, în dimineaţa de 23 februarie 2019, a fost comemorată duminică de către părinţi şi apropiaţi. Mama fetei, Milica Dodan, a venit din străinătate ca să organizeze slujba de pomenire şi pentru a-şi plânge copilul la mormânt.Milica Dodan este în continuare chinuită de pierderea celei mai dragi fiinţe.

După ce şi-a îngropat fata, trăieşte doar cu gândul că, într-o zi, vor fi din nou împreună. După ce a venit de la cimitir, mama Valentinei a simţit nevoia să posteze pe Facebook un mesaj încărcat de tristeţe.

”Un an fără tine, mami, plin de lacrimi, durere, suferinţă şi strigăte. Mi-e dor de vocea ta, mămica, de îmbrăţişarea ta, de mângâierea ta. De când ai plecat, nu-mi găsesc locul. Nu credeam vreodată că viata o să fie aşa de crudă să ne despartă. Te iubesc, îngerul meu din cer, floarea mea din grădina raiului! Aştept ziua să fim din nou împreună. Lumină veşnică, puiul meu scump şi drag”, a scris Milica Dodan, mama Valentinei, pe Facebook.

În dimineaţa zilei de 23 februarie 2019, comunitatea buzoiană era zguduită de vestea morţii tinerei de 21 de ani. Cadavrul său a fost descoperit carbonizat în apartamentul situat la etajul al nouălea al unui bloc de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu. Anchetatorii au stabilit ulterior că omorul a fost săvârşit de fostul iubit, Cosmin Dan. Tânărul a stropit-o cu benzină în faţa prietenilor săi şi a actualei iubite, după care i-a dat foc. Acesta a fost trimis în spatele gratiilor, în Penitenciarul Focşani, pe durata procesului.Autorul crimei a fost condamnat în primă instanţă, la Tribunalul Buzău, la 24 de ani de închisoare.

Articolul precedentFlori din partea Consiliului Județean pentru doamne și domnișoare
Articolul următorInconștiență. Polițistul vinovat de accidentul de pe DN1B era beat