De două zile, trei școli din municipiul Buzău dar și Primăria nu au căldură. Avarii majore au apărut la rețeaua de distribuție a agentului termic, avarii la identificarea și remedierea cărora se lucrează încă.

Dimineață, conducerea Regiei Autonome Municipale anunța că a fost găsită problema care a lăsat în frig elevii din 3 unități de învățământ dar și funcționarii din Palatul Comunal. Însă, s-a dovedit că șirul avariilor este mult mai lung. Avaria descoperită încă de aseară nu a fost singulară așa că deși prima problemă a fost rezolvată, căldura tot nu a putut fi furnizată în școlile respective.

” S-a găsit una din avarii, acum se caută altele, una sau doua  sau câte or fi pentru că nu se știe cât sunt. În centru nu s-au înlocuit rețetele periferice niciodată. Dimineață s-a luat acel echipament, acel utilaj  de detectare pierderi apă cu care  sper să fie identificate cât mai repede avariile astfel încât cele trei școli să aibă căldură cât mai repede”, a declarat primarul Buzăului, Constantin Toma.

Articolul precedentTrans Bus îşi extinde aria de operare în comuna Verneşti
Articolul următorFinanțare de până la 12000 de lei pentru o idee de îmbunătățire a vieții în comunitatea locală buzoiană